Nathalie Gooris

Heb je het zelf moeilijk of maak je je zorgen om je partnerrelatie? Word je geconfronteerd met een verlieservaring of rouw? Dan ben ik graag een steun om je weer op weg te helpen.

“Geliefd” zijn binnen een relatie is iets waar ieder mens naar hunkert. Soms lijkt de liefde echter ver weg, is de verbinding tussen partners zoek geraakt en voelen we ons vervreemd van elkaar. Wanneer er sprake is van ontrouw of voortdurend conflict, wordt de verbinding op de proef gesteld.
Wanneer de liefde uitgedaagd wordt, emoties hoog oplaaien of je je machteloos begint te voelen, is het echter geen evidentie om hier samen over te spreken óf manieren te bedenken om er als koppel (sterker) uit te komen. Als systeemtherapeute ondersteun ik je dan graag in koppel- of relatietherapie.

Naast de liefde, is ‘verlies’ een universeel menselijk gegeven waarvoor je bij mij terecht kan.
Ik vat dit graag ruim op: Misschien ben je iemand dierbaar verloren en weet je dit verlies geen plaats te geven. Misschien dreig je, door dit verlies, de connectie met je gezinsleden of naaste omgeving te verliezen omdat ieder op zijn eigen manier rouwt en jullie elkaar hierin niet lijken te vinden. Misschien word je geconfronteerd met een chronische ziekte of verloor je je job.
Als rouwtherapeute ondersteun ik je graag om jouw verlieservaring in je leven te integreren.

Voor een eerste afspraak bel je naar 016 / 602 502 of meld je aan via het aanmeldingsformulier.

Ben je reeds bij mij in begeleiding, dan kan je me bereiken op 0476 / 700 861 of per mail.

Als zelfstandig hulpverlener zijn wij verplicht om onze ondernemingsgegevens te delen. De technische gegevens van mijn onderneming vind je hier.