Evelien Berrens

We worden in het leven allemaal wel eens geconfronteerd met moeilijke momenten, momenten van twijfel of periodes waarin we de weg even kwijt zijn. Bij dit soort obstakels help ik je op weg om opnieuw jouw balans te vinden om zo terug vooruit te kunnen gaan. 

Ik studeerde af als Klinisch Psycholoog (specialisatie Volwassenen, KU Leuven). Tijdens mijn stage werkte ik met mensen met uiteenlopende en complexere hulpvragen. Hier ontstond mijn interesse om me verder te verdiepen in het werken rond de dagdagelijkse moeilijkheden, evenals de grote hindernissen die je als volwassene tegenkomt. Werken rond begrip, aanvaarding en groei staat hierbij voor mij centraal. 

In onze gesprekken maak ik graag tijd om met jou even stil te staan en de vragen te stellen waarvoor we het soms te druk hebben. Ik reik je tools aan en denk samen met jou na over wat de volgende stappen kunnen zijn om jouw doelen te bereiken. We bundelen onze krachten en vanuit deze dialoog zoeken we de weg terug naar veerkracht. 

Voor een eerste afspraak bel je naar 016 / 602 502 of meld je aan via het aanmeldingsformulier.

Ben je reeds bij mij in begeleiding, dan kan je me bereiken op 0493 / 741 912 of per mail.

Als zelfstandig psycholoog zijn wij verplicht om onze ondernemingsgegevens te delen. De technische gegevens van mijn onderneming vind je hier.