Melissa Van Rompaey

Soms loop je ergens tegenaan en weet je even niet goed hoe verder te gaan. Of zit je met iets en heb je het gevoel dit niet te kunnen bespreken met de mensen die dicht bij jou staan. Wat dit ook is, hoe groot of klein het ook voelt, als het voor jou belangrijk is, is het dat ook binnen de therapie.

Luisteren naar jouw hele verhaal, met al zijn elementen, is hierbij erg waardevol. Samen stilstaan bij datgene wat op dat moment om aandacht vraagt vertelt ons iets over wat jij nodig hebt. Emoties vormen immers een leidraad in ons bestaan, een innerlijk kompas dat ons op weg helpt in hoe we ons leven vorm willen geven. Essentieel is dat in de therapieruimte alles mag bestaan en kan besproken worden. Zonder oordeel. Zonder verantwoording.

Therapie vormt als het ware een ‘oefenzaal’ voor het leven, een ruimte om jezelf te ontdekken en dit vervolgens te vertalen naar jouw leven buiten de vier muren van de therapiekamer. We staan samen stil om vandaaruit terug in beweging te komen.

Na een bachelor geneeskunde ervaarde ik dat vooral de geestelijke gezondheid me aantrok. In 2023 studeerde ik af als klinische psychologe (specialisme: volwassenen, K.U. Leuven) en momenteel specialiseer ik me binnen een postgraduaat ‘Cliëntgerichte therapie’. Op deze manier wil ik blijven bijleren, om me zo goed mogelijk te kunnen afstemmen op de persoon voor mij.

 Voor een eerste afspraak bel je naar 016 / 602 502 of meld je aan via het aanmeldingsformulier.

Ben je reeds bij mij in begeleiding, dan kan je me bereiken op 0484/285002 of per mail.

Als zelfstandig psycholoog zijn wij verplicht om onze ondernemingsgegevens te delen. De technische gegevens van mijn onderneming vind je hier.