De Coole Kikker – lopende en toekomstige edities

Bij een bestaande groep aansluiten kan niet en in principe starten we pas na het afronden van een reeks met de planning voor een nieuwe reeks.

Er staat nog geen nieuwe  reeks gepland. Je kan hier alvast je interesse doorgeven.  Dan krijg je een uitnodiging voor de eerstvolgende infosessie.

Kom je na de info-sessie op intakegesprek, dan vragen we je om dit document ingevuld mee te brengen.

Tarieven en betaling

Na de infosessie en het intakegesprek kan je je kind inschrijven voor de training via mail (coolekikker@adelantebierbeek.be) met naam en geboortedatum. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving per mail. Nadien betaal je het inschrijvingsgeld per overschrijving op het rekeningnummer  BE75 0018 8527 7751 met vermelding van de naam van je kind.

Tarief voor deelname bedraagt 35 euro (individueel gesprek, deelname aan alle sessies, alle materialen en evaluatiegesprek).  Dit tarief is mogelijk omdat dit aanbod kadert binnen de conventie eerstelijnspsychologische zorg. Voor deelnemers die hier geen gebruik van kunnen maken, of reeds een aanbod kregen binnen deze conventie, gelden andere tarieven.

Er is momenteel een reeks lopende. Je vindt de data hier.

Let op: data zijn onder voorbehoud tot ze definitief worden vastgelegd op de info-sessie. Momenteel liggen de data vast, behoudens dringende en onvoorziene omstandigheden.