Annick De Ceulaer

Met mensen op zoek gaan naar balans in hun leven, naar de (midden)weg in de uitdagingen en uitersten waarmee ze worden geconfronteerd; dat vormt al jarenlang de kern van mijn werk.
Mensen met emotieregulatiestoornissen die ik ontmoette in het psychiatrisch ziekenhuis in Geel (2004-2018) motiveerden me om me steeds verder te specialiseren in emotieregulatie, stress en verwerking van ingrijpende gebeurtenissen bij volwassenen.

Ik geloof sterk in maatwerk en stel het individuele zoeken centraal. Ik wil voldoende ruimte maken voor moeilijkheden en uitdagingen, die mensen met me delen, die ik tracht te begrijpen en mee te dragen. Daarnaast deel ik graag recente wetenschappelijke inzichten of reik ik concrete tools of psycho-educatie aan.
Jij hebt de teugels in handen en op jouw tempo, met jouw doelen ga ik graag mee op pad naar het herstellen van je veerkracht en balans.

Voor een eerste afspraak bel je naar 016 / 602 502 of meld je aan via het aanmeldingsformulier.

Ben je reeds bij mij in begeleiding, dan kan je me bereiken op 0485 / 543958 of per mail.

In deze coronatijden kan je via een inschrijfmodule rechtstreeks een afspraak maken. Meer info vind je hier

Als zelfstandig psycholoog zijn wij verplicht om onze ondernemingsgegevens te delen. De technische gegevens van mijn onderneming vind je hier.